Poliklinika Duduković Vizual

Biologique Recherche kozmetički tretmani

NJEGE LICA – 45 minuta

Soin Oxygenant VIP O2 – Regenerativna i revitalizirajuća njega za epidermu, primjerena svim Trenutnim stanjima kože©. Prirodna ravnoteža kože Vašeg lica, vrata i dekoltea je obnovljena, zaglađena i blistava.
Soin Hydréclat – Hidratantna njega za profinjeniji ten primjerena je svim Trenutnim stanjima kože©. Koža Vašeg lica, vrata i dekoltea je svijetla a tekstura kože učvršćena.

365 kn


NJEGE LICA – 60 minuta

Soin Masque aux Acides de Fruits – Njega za piling i obnavljanje Trenutnih stanja© naborane, uvele i zadebljane kože. Koža Vašeg lica, vrata i dekoltea je zaglađena i profinjenija.

Soin Masque Exfoliant P50 Visage – Njega za piling i obnavljanje Trenutnih stanja© keratinizirane kože i mikro-neravnina. Koža Vašeg lica, vrata i dekoltea je ujednačena, glatka i blistava.

Soin Biosensible – Njega koja omogućuje stabiliziranje osobito osjetljivih i reaktivnih Trenutnih stanja kože©. Koža Vašeg lica, vrata i dekoltea je svjetlija i smirena.

Soin Sébo-Rééquilibrant – Njega koja omogućuje reguliranje izlučivanja sebuma i detoksikaciju Trenutnih stanja© masne ili kože s aknama. Koža Vašeg lica, vrata i dekoltea je očišćena, ujednačena, a pore sužene.

Soin Cryo 3R – Kombinirana njega koja koristi krio štapiće s dekongestijskim i regenerativnim djelovanjem za Trenutna stanja© zrele i devitalizirane kože. Koža Vašeg lica, vrata i dekoltea je popunjena a višak vode izlučen, te je idealna za vrećice ispod očiju

470 kn


NJEGE LICA – 75 minuta

Soin Restructurant et Lissant – Njega za popravak epiderme i neposrednu popunjenost za sva Trenutna stanja kože©. Drenažno djelovanje čini kožu Vašeg lica, vrata i dekoltea glatkom i zategnutom.

Soin Lift C.V.S. – Njega za piling i lifting u kombinaciji s tehnikama učvršćujućeg modeliranja za Trenutna stanja© zrele kože. Koža Vašeg lica, vrata i dekoltea je zaglađena, profinjenija i tonizirana.

Soin MC 110 – Njega za smanjenje bora i borica namijenjena Trenutnim stanjima© uvele kože. Koža Vašeg lica, vrata i dekoltea je tonizirana i redefinirana. Preporučujemo tri tretmana u razmaku od jednog tjedna, nakon čega ga ponoviti jedanput svaka tri mjeseca.

540 kn

Za sve informacije o pregledima i narudžbama, obratite nam se s povjerenjem