Poliklinika Duduković Vizual

HydraFacial

HydraFacial je tretman hidrodermoabrazije tijekom kojeg se koža istovremeno čisti, hidrira, hrani i regenerira uz pomoć usmjerenog mlaza vode i koktela aktivnih tvari koje se u nju apliciraju. HydraFacial uređaj zapravo osigurava iskustvo vrhunskog pilinga, tijekom kojeg se koža nježno, ali vrlo učinkovito čisti od prljavštine nakupljene u porama.

HydraFacial - Poliklinika Duduković

Posebnim se nastavkom radi abrazija čiji je cilj otvoriti pore kako bi se one mogle dubinski očistiti, pri čemu se smanjuje vidljivost finih linija, pigmentacija i manjih ožiljaka, a koža postaje iznimno blistava. Istovremeno s abrazijom, u kožu se aplicira revitalizirajući serum s antioksidansima, peptidima, hijaluronskom kiselinom i vitaminima: sastojci tog koktela prilagođavaju se potrebama kože svakog pojedinog klijenta. Tretman uključuje i limfnu drenažu, kemijski piling, umirujući serum i antibakterijsko LED svjetlo, koji su zaslužni za uklanjanje mrtvih stanica i regeneraciju kože. Kombinacija pilinga i infuzije hranjivih tvari zaslužna je da tijekom samo jednog tretmana lice poprima vidno svježiji, mladenačkiji i odmorniji izgled. Ovaj je tretman idealan za sve tipove kože, posebice one koju muči nedostatak sjaja te akne jer je umirujući i osvježavajući.

HydroPeel - Poliklinika Duduković

Koristi patentiranu tehnologiju za čišćenje, ekstrakciju i hidrataciju: HydroPeel nastavci koriste se u kombinaciji s vakuumom i serumima, a sam postupak bazira se na stvaranju vrtložnog efekta koji olakšava odstranjivanje nečistoća uz istodobno apliciranje koktela hranjivih i hidratantnih sastojaka.

Za sve informacije o pregledima i narudžbama, obratite nam se s povjerenjem