Poliklinika

Poliklinika Duduković jedna je od najsuvremenijih klinika iz područja estetske medicine i estetske kirurgije u regiji. S obzirom na široku paletu kombiniranih tretmana estetske medicine i estetske kirurgije, jedna je od rijetkih estetskih klinika koja vam može ponuditi tzv. ‘whole package’ uslugu, odnosno kompletnu uslugu pomlađivanja kombiniranjem najsuvremenijih nekirurških metoda i tehnologija s ponekad objektivno potrebnim manjim ili većim invazivnijim korektivnim zahvatima.

Ponuda Poliklinike Duduković sastavljena je ciljano kako bismo mogli biti uz Vas djelujući preventivno od Vaših mladih dana pa sve do Vaše zrele dobi, te kako bismo u svakom trenutku na najbolji mogući način mogli odgovoriti na sve Vaše potrebe.

Ponuda

Boutique ordinacija

Ambijent Poliklinike Duduković zamišljen je kao boutique ordinacija u kojoj ćete se osjećati ugodno i bezbrižno, baš kao u svom dnevnom boravku. Upravo takva atmosfera poželjna je za postizanje najboljih rezultata estetskim tretmanima koji ponekad traju samo petnaestak minuta i nakon kojih se možete odmah i bez posljedica vratiti u svoj dnevni ritam. Ako imate nešto više vremena, u Poliklinici se možete i dodatno opustiti te uživati u SPA ponudi kozmetičkih tretmana popularnog francuskog brenda Biologique Recherche i prepustiti se stručnim rukama vrhunski educiranog medicinsko-kozmetičkog osoblja.

Naš tim

Naš tim estetski orijentiranih i educiranih stručnjaka u širokoj ponudi najmodernijih estetskih tretmana za Vas će odabrati one najbolje i najefikasnije kojima ćete usporiti vrijeme te se osjećati bolje i sigurnije. Vaša će koža zablistati, a Vaše nepoželjne linije i podočnjaci nestat će. U slučaju potrebe, napravit ćemo i manji ili veći lifting lica kako bismo sve vratili na svoje mjesto, a naša najbolja preporuka bit ćete upravo Vi koji ćete izgledati odmornije i svježije te nasmijani gradom zračiti pozitivnom energijom.

Dr. Mladen Duduković - najdoktor.com

Pacijenti su prepoznali naš rad što se može vidjeti iz pozitivnih komentara na portalu najdoktor.com. Pogledajte komentare pacijenata ili podijelite Vaše iskustvo na ovom linku!
Dr. Mladen Duduković

Dr. Mladen Duduković

Dr. Mladen Duduković zagrebački je liječnik koji je završio V. gimnaziju i Medicinski fakultet u Zagrebu. Na zagrebačkom KBC-u završio je specijalizaciju iz plastične, rekonstruktivne i estetske kirurgije, a dio specijalističke obuke obavio je kao stipendist u najboljoj američkoj bolnici The Johns Hopkins Hospital u Baltimoreu (MD). U tijeku specijalizacije, na Medicinskom fakultetu u Zagrebu, napravio je i znanstveni doktorat iz područja estetske kirurgije. Od samih početaka svojeg specijalističkog usavršavanja bio je iznimno zainteresiran za estetiku pa se upravo u tom području najviše razvijao.
Zbog velikog talenta, predanosti poslu i osjećaja za lijepo, već vrlo mlad, postao je jedan od utjecajnijih estetskih kirurga u zemlji. Sebe voli opisati kao svestranog te modernog estetskog kirurga sa svim potrebnim znanjima i vještinama klasične plastične i estetske kirurgije uz savršenu nadogradnju neinvazivnim tehnikama i tehnologijama pomlađivanja. Upravo taj spoj čini ga jedinstvenim na tržištu, a njegovi klijenti mogu biti sigurni u njegovu stručnost i objektivnost kako u estetskoj procjeni i izradi plana pomlađivanja, tako i u samom procesu estetskog liječenja. Do otvorenja svoje Poliklinike, sakupio je dovoljno iskustva operirajući kao gost operater u poliklinikama svojih kolega, koji ga izrazito cijene, a pravu malu slavu stekao je sa već povećim brojem uspješno tretiranih klijenata tretmanima neinvazivnog pomlađivanja poput tretmana botoksom i dermalnim filerima. Ponosni je međunarodni trener i edukator svjetski poznate francuske farmaceutske kompanije Sinclair Pharma, čiji su proizvodi Silhouette soft te Ellanse kao odličnu metodu u kombiniranom liftingu lica.

Dr. Elvira Lazić Mosler

Dr. Elvira Lazić Mosler

Dr. Elvira Lazić Mosler zagrebačka je liječnica koja je 2006. diplomirala na Medicinskom fakultetu u Zagrebu. Na zagrebačkom KBC-u završila je specijalizaciju iz dermatologije i venerologije. Za vrijeme specijalizacije, na Medicinskom fakultetu u Zagrebu, uspješno je doktorirala 2011. godine. Nakon specijalizacije dodatno se, kao stipendist, educirala u AKH klinici u Beču te u jednoj od najpoznatijih američkih bolnica, Mount Sinai Hospital, u New Yorku.
Od 2011. godine zaposlena je u Općoj bolnici dr. Ivo Pedišić u Sisku gdje danas obnaša dužnost voditelja Odjela za dermatologiju i kozmetologiju. U ožujku 2016. godine izabrana je u znanstveno-nastavno zvanje docenta na Hrvatskom katoličkom sveučilištu u Zagrebu.
Zbog velike strasti prema kozmetologiji, dodatno se kontinuirano educira u području neinvazivnog pomlađivanja i poboljšanja kvalitete kože. Jedna je od ambasadorica Vichy medicinske kozmetike za Hrvatsku i jedna je od najeduciranijih dermatologinja u Hrvatskoj za pomlađivanje medicinskim pilinzima i mezoterapijom tvrtki ZO skin i Mesoestetic. Njezina ugodna narav te veliko znanje i iskustvo ulijevaju potrebnu sigurnost i povjerenje kod odabira liječnika koji će brinuti o zdravlju i ljepoti vaše kože.

Dr. Maja Kovačević

Maja Kovačević, dr. med

Maja Kovačević, dr. med., diplomirala je na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu 2012. godine. Sveučilišni poslijediplomski studij “Biomedicina i zdravstvo” pri Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu upisuje 2013. godine, a 2015. godine Sveučilište prihvaća temu njezine doktorske disertacije iz područja vitiliga. Specijalizaciju iz dermatologije i venerologije obavila je u Klinici za kožne i spolne bolesti KBC Sestre Milosrdnice. U svom radu interes pokazuje prema kozmetologiji, poremećajima pigmentacije i bolestima vlasišta. Kao pozvani predavač aktivno sudjeluje u internacionalnim znanstvenim skupovima u Tel Avivu, Cannesu, Dubaiju, Bangaloreu i Kyotu te pohađa edukacije iz trihoskopije u Varšavi i transplantacije melanocita u Chandigarhu u Indiji.
Prije započinjanja i tijekom specijalizacije bavi se znanstveno – istraživačkim radom; autor je i koautor je dvadeset i jednog rada u indeksiranim časopisima te poglavlja u knjigama iz područja dermatovenerologije izdanih od strane hrvatskih i internacionalnih izdavača.
Članica je Hrvatskog dermatovenerološkog društva, Europskog udruženja dermatovenerologa (EADV), Internacionalnog društva dermatovenerologa (ISD), Europskog udruženja za istraživanje bolesti vlasišta (EHRS) te tajnica Hrvatskog saveza oboljelih od vitiliga.

Hanna Petrović, medicinska sestra 

Latica Lauš, medicinski kozmetičar i ekspert za Biologique Recherche tretmane i paletu proizvoda

Kristina Deranja, kozmetičar

Za sve informacije o pregledima i narudžbama, obratite nam se s povjerenjem