Poliklinika Duduković Vizual

Ultherapy – lifting lica i vrata

Tretman Ultherapy – koji je u Americi od FDA dobio certifikat kao jedina nekirurška metoda ultrazvučnog zatezanja kože – bazira se na ultrazvučnoj tehnologiji (HIFU) koja u tkivo prodire dublje nego bilo koji dosad dostupni neinvazivni tretman. Energija fokusiranog ultrazvuka isporučuje se na fasciju mišićno-aponeurotskog sloja lica i vrata (SMAS i platizma) te nakon završenog procesa neokolageneze dobivamo efekt zategnute i učvršćene kože. Ulthera je moćan i efikasan aparat koji smiju koristiti samo liječnici koji su prošli edukaciju.

  Rezerviraj termin za konzultacije

  Za razliku od konkurentskih HIFU uređaja, ima ugrađenu linearnu UZV sondu s live prikazom struktura u koži koja se tretira pa je smanjena mogućnost ozljede neurovaskularnih struktura lica. Ulthera je, dakle, jedini uređaj za UZV lifting na svijetu koji pruža liječniku mogućnost da obavlja tretman na optimalnoj dubini te na optimalnoj temperaturi (60-70 stupnjeva celzijevih), koja je bitna za denaturaciju i poticaj sinteze vlastitog kolagena.

  Ultherapy - lifting lica i vrata - Poliklinika Duduković

  Tretman je namijenjen osobama koje žele atraktivne rezultate, a pritom preferiraju neinvazivne metode pomlađivanja. Zato se odličan efekt postiže kod žena koje su još premlade za facelifting, a primijetile su znakove „padanja“ lica, poput naglašenih marionetskih i nazolabijalnih brazdi te općeg gubitka tonusa, ne samo na vratu i dokolteu, negoli i na dijelova tijela koje je teško tretirati filerima – poput nadlaktica i koljena. Najbolji rezultati pokazuju se kod osoba kod kojih je primjetan problem opuštenosti kože, ali je ona još zadržala određeni stupanj elastičnosti.

  Tretman nije ugodan pa pacijent dobiva i analgetik, i anestetsku kremu. Rezultati su optimalni nakon dva do tri mjeseca – koliko je potrebno da dođe do stvaranja novog kolagena – a efekt traje oko 18 mjeseci.

  Za sve informacije o pregledima i narudžbama, obratite nam se s povjerenjem