Poliklinika Duduković Vizual

Venus Viva

Venus Viva je vodeći svjetski brend u tehnologiji pomlađivanja lica. Ovaj revolucionarni radiofrekventni uređaj koristi dvije metode pomlađivanja lica specijalno dizajniranim radnim glavama.

Venus Viva radiofrekvencijsko oblikovanje lica

Viva MP2 tretman je tretman remodelacije kolagena kojim zagrijavanjem kože i površne masti lica na 42°C čime se denaturiraju postojeći kolagenski lanci i potiče sinteza novih. Sinteza ovako stvorenog kolagena rezultira učvršćivanjem potkožne masti lica, odnosno lifting efektom. Događa se i blaga redukcija nepoželjnih masnih jastučića u donjim dijelovima lica čime lice dodatno dobiva na atraktivnosti. Tretman MP2 radnom glavom izrazito je ugodan i za područje lica i vrata traje oko 20 minuta. Vrijeme oporavka je minimalno i podrazumijeva tek blago crvenilo koje se povlači kroz nekoliko sati. Preporučuje se paket od 6 tretmana sa razmacima od 2-4 tjedna.

Venus Viva nanofrakcijsko zatezanje kože

Viva nanofrakcijski tretman djeluje na površini kože koja je penetrirana specijalnim nastavkom sa mikroiglicama kroz koje se u površni sloj kože oslobodi radiofrekventna energija. Tretman potiče sintezu kolagena u površnim slojevima kože i rezultat je dodatno učvršćivanje i zatezanje kože uz korekciju reljefnih nesavršenosti ili korekcije ožiljaka. Tretman je minimalno bolan i peckajući, a traje oko 20 minuta, rezultira nešto jačim reaktivnim crvenilom koje se povlači nakon 2 do 3 dana.

Za sve informacije o pregledima i narudžbama, obratite nam se s povjerenjem